• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
ELMA FESTİVALİNDE HAZIRLIKLAR TAMAM

12 Eylül 2014 Cuma günü başlayacak festivalin açılış kurdelesi Saat: 17,00’de kesilecek. Çivril’liler Saat: 21.00’de Türkçe Vizyon TRT Sanatçılarının halk konseri ile coşacak.
Ertesi günkü etkinlikler Saat: 16,00’da Prof. Dr. Eşref Abay ve Yrd. Doç. Dr. Fulya Dedeoğlu Erim’in sunumlarıyla “Çivril Tarihi ve Arkeoloji” paneli ile başlayacak. Ardından en yavaş bisiklet sürme yarışı, ve Issız Adam olarak bilinen Cemal Hünal’ın cirit ve ok atma gösterisi ile devam edecek. Bu programın ardından ise Saat:21,00’de Hakan Eyiden, Saat:22,00’de Grup 84 konseri Çivril’liler ile buluşacak.
Festivalin son gününde En iyi Elma Üreticisi Yarışması, Denizli Belediyesi Tiyatro Gösterisi, Denizli Belediyesi Halk Oyunları Gösterisi, Yeşim Dağlı’nın Türk Halk Müziği Konseri, ve son olarak ta Mustafa Ceceli Konseri gerçekleştirilecek.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bu yıl 20.’si gerçekleşecek festivalde kendilerinin ilk defa söz sahibi olacaklarının altını çizerek, festival etkinlikleri çerçevesinde öncelikli amacımız Çivril’i tüm ülkeye tanıtmak. Bu bağlamda ulusal basın temsilcileri ile görüşmelerimiz devam etmekte, sağ olsunlar yerel basınımız da bizleri ihmal etmiyor. Biz Çivril’in daha yaşanır, daha sosyal bir şehir olması için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her kim olursa olsun, hangi partiden, hangi görüşten olursa olsun Çivril’e faydası olan her türlü organizasyonda, etkinlikte, icraatta, taş üstüne taş koyan, herkese sonsuz şükranlarımı iletiyor, Allah razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

  
1155 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası