• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Belediye Olarak her şeyi yapmaya hazırız

                Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan geçen hafta hastane inşaatı ile ilgili olarak basın mensuplarına verdiği bilgide Sağlık Bakanlığından iki mühendisin Çivril’e geldiğini söyleyerek konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

                Çivril Belediyesi olarak hastane için her türlü yardımı ve çalışmayı yapmaya hazır olduklarını belirten Hakkı Aslan “yolu meclis kararı ile kapatabileceğimizi ve o adayı hastane için büyük bir arsa haline getirebileceğimizi ifade ettik. Hatta meclis’in ayda bir defa toplandığını ama böyle bir durumda olağanüstü toplanıp karar alabileceğimizi söyledik” dedi. Hastane konusunda prosedürün yavaş işlediğini ve sürecin uzadığını belirten Hakkı Aslan” zaten hastane inşaatının başlaması bazı bürokratik engeller yüzünden gecikti. Birde bu konularla geç kalmasın. Hastane tüm Çivrili ve bölgeyi ilgilendiren bir kamu binası onun için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

                Sadece Hastane için 4 kata izin verebiliriz

                Sağlık Bakanlığı Mühendislerinin yapılacak binanın yapı durumu ile kat konusunda da bilgi aldıklarını belirten Aslan “sağlık bakanlığı mühendislerine Çivril’de üç kata izin verdiğimizi ifade ettik. Onlarda hastanenin 120 yataklı planlandığını bu projenin kabul edilmesi durumunda 4 katlı bir bina yapılması gerektiğini belirttiler. Bu konuda da belediye meclis kararı ile sadece hastaneye özel 4 kat yapı izni verebileceğimizi belirttik ve kendilerine yardımcı olacağımızı söyledik, ve akıllarındaki soru işaretlerini kaldırdık” dedi.

  
870 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası