• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hastaneye 8 Uzman Doktor Daha

               Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel kadro boşluğu yaşanan Çivril Devlet Hastanesine 8 uzman doktor ataması yapılacağı müjdesini verdi.

                Yapılan değişim ve gelişmelerden sonra uzman doktor alanında yaşanan sıkıntılar ile gündeme gelen Çivril Devlet Hastanesine, Ak parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in çabalarıyla 8 uzman doktor atanacağı bildirildi.

                Alınan bilgiye göre Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Ortopedi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Üroloji Uzmanı ile bir pratisyen hekim’in Nisan ayı içinde Çivril Devlet Hastanesine ataması yapılacak.  Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel bazı branşlarda bir yıldır doktor eksiğinin yaşandığı Çivril Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesi konumunda olduğunu belirterek “Çivril ilçe olarak merkez konumda. Dolayısıyla Hastanesi de Çal, Bekilli, Sivaslı, Karahallı, Baklan ilçeleri için merkez konum. Neredeyse 100 Bin kişiye hizmet veren Çivril Devlet Hastanesinde uzman açığının olması doğru değil. Bunun için Çivril teşkilatımızdan gelen talepler doğrultusunda uzman doktor atanması için çalışmalara başladık. Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Nisan ayı içersinde yapılacak olan ‘İstifa sonrası Yeniden Atama Kura’sı’ na Çivril ilçemiz hastanesini de dâhil ederek 8 uzman doktor ataması yapılmasını sağladık” dedi.

                Çivril Devlet Hastanesinin yeni binasının önümüzdeki aylarda başlayacağını da belirten Mehmet Yüksel” daha önce 100 yataklı olması planlanan Hastanenin 150 yataklı olması için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni atanan doktorlar ile birlikte hiç branşta eksiği kalmayan hastanemizi, yeni alınacak ekipmanlar ile de daha donanımlı hale getireceğiz” dedi.

  
862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası