• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Küçük Hasan sandalyesine kavuştu

                Çivrilli iki üniversite öğrencisi tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören kapak toplama kampanyasında toplanan 230 kilo mavi kapak, engelli Hasan Ordu’ya tekerlekli sandalye olarak geri döndü.

                Ankara Dünya Engelliler ve Dostları Derneği tarafından 230 kilo kapak karşılığında gönderilen tekerlekli sandalye, Çivril Kaymakamlığında düzenlenen törenle yedi yaşındaki Hasan Ordu’nun ailesine teslim edildi.

                Kaymakamlıkta yapılan teslim töreninde kapak toplama kampanyasına katılanlara teşekkür eden Orhan Burhan “"Bu projede toplanan kapaklar engelli kardeşimiz Hasan’a ışık oldu. Bugün ilçemizde kendi teşebbüsleriyle kapak toplayıp bu kardeşimize sandalye kazandıran duyarlı gençler sayesinde Hasan kardeşimize tekerlekli sandalye veriyoruz. İki gencin duyarlılık göstererek topladığı kapaklar ile böyle güzel bir işe el atmaları beni gururlandırdı. Ben hem Hasan hem de ailesi adına bu gençlere teşekkür ediyorum” dedi.

                Mavi kapak kampanyasında topladıkları kapakları Ankara Dünya Engelliler ve Dostları Derneğine gönderdiklerini belirten Aydın Samancı, başlattıkları kampanyanın mutlu bitmesinden dolayı sevinçli olduklarını söyledi. İki kişinin gayretleri ile altı ayda 230 kilo kapak topladıklarını belirten Samancı “bizim başlattığımız bu güzel çalışma inşallah büyüyerek devam eder ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir yardım eli uzanır” dedi.

                Çocuğunun doğuştan engelli olduğunu ifade eden yedi yaşındaki Hasan Ordu’nun babası Sedat Ordu’da  “Yedi yaşına giren çocuğuma en güzel hediye bu oldu. Daha önce çöpe giden ve bir işe yaramayan kapaklar toplanarak tekerlekli sandalyeye dönüşmesi güzel bir olay. Çivrillilere ve bu kampanyayı başlatarak yürüten gençler ile Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  
1005 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası