• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan’ın Karne Mesajı

Saygı Değer Yönetici ve

Öğretmen Arkadaşlarım,

Değerli Anne ve Babalar,

Sevgili Öğrenciler; Öncelikle 2012-2013 yılında yeni eğitim sistemini ilçemiz okullarında sorunsuz bir şekilde uygulamaya koyabilmiş olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Sevgili Öğrenciler; Dört aylık uzun bir çalışma temposunun ardından ailenizle ve arkadaşlarınızla beraber geçirebileceğiniz bir tatil sizi beklemektedir. Sizlere bu süre içerisinde kişisel gelişiminize yardımcı olacak sosyal faaliyetlerde yer almanızı ve dinlenmenizi tavsiye ediyorum.

Saygıdeğer Anne Babalar; Şunu belirtmeliyim ki bir öğrencinin başarısızlığı rakamlarla ifade edilen karne ile alakalı değildir. Onları topluma yararlı ve iletişim sorunu olmayan bireyler olarak hayata hazırlamak hepimizin boynunun borcudur. Bir öğrenciyi derslerindeki eksikliklerinden dolayı yargılamak haksızlık olacağı gibi onların geleceğe güvensiz bir şekilde bakmalarına da neden olacaktır. Unutmayalım ki her başarının ardında anne ve babadan alınan destek yatmaktadır. Onları başarısızlıklarından dolayı sorguya çekmek yerine, “Aile olarak beraber neler yapabiliriz?” sorusuna cevap aramak çok daha yararlı olacaktır inancını taşımaktayım.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım; Birinci dönemdeki çalışma azminizden ve fedakârlıklarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bütün eğitim camiamıza sevdikleri ile beraber mutlulukla geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

  
1143 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası