• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

VATAN PARTİSİ İNCİRLİK ÜSSÜ İÇİN TOPLADIĞI İMZALARI GÖNDERDİ.

VATAN PARTİSİ İNCİRLİK ÜSSÜ İÇİN TOPLADIĞI İMZALARI GÖNDERDİ.

Vatan Partisi İlçe Başkanı Nevzat Erim ve Vatan Partililer, İncirlik Üssünün kapatılması için topladıkları imzaları Ankara'ya gönderirken, 25 Eylülde yapılması planlanan "Barzani Referandumu"na da tepki gösterdi.
Çivril PTT binası önünde basın açıklaması gerçekleştiren ve toplanılan imzaları bir heyetle PTT'den gönderen Vatan Partisi İlçe Başkanı Nevzat Erim "25 Eylül 2017 tarihinde yapılacağı ilan edilen Irak’ın kuzeyindeki sözde bağımsızlık referandumu, ABD Emperyalizminin ve İsrail Siyonizminin bölge devletlerine savaş ilanıdır. Üstelik sözde bağımsızlık referandumu hem uluslararası anlaşmalara hem de Irak anayasasına aykırıdır. Partimizin 30 yıldır “İkinci İsrail” diye adlandırdığı sözde bağımsız Kürt devleti girişimi, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinden Akdeniz’e ulaşmayı hedefleyen, Türkiye ve İran’ın toprak bütünlüğünü de hedef alan bir kukla devlet girişimidir. Bu girişim, ABD ve İsrail’in sürekli kaybettikleri Ortadoğu coğrafyasında yeni bir mevzi kazanma, İsrail dışında yeni bir dayanak yaratma çabasıdır. Bölge devletleri ve milletlerinin bu saldırganlığı durduracağından eminiz. Vatan Partisi olarak devletin ve milletin bütün güçlerini seferber ederek ABD-İsrail saldırganlığına karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi ilan ediyoruz” dedi.
İlçe Başkanı Nevzat Erim’in yaptığı açıklamadan sonra İncirlik Üssü’nün kapatılması için toplanan 1200 imza ve dilekçeler posta yoluyla gönderildi.
İşte Vatan Partisi’nin basın açıklaması;
“DEĞERLI VATANDAŞLARIMIZ, DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI
HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ. HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİYLE SELAMLIYORUZ.
Vatan Partisi olarak İncirlik Üssünün ABD'ye kapatılması için yurt genelinde imza kampanyası yürüttük.
Son günlerde yaşanan olaylar, bu talebimizin ne kadar haklı olduğunu ıspatlamıştır. Bildiğiniz gibi, 25 Eylül'de BARZANİSTAN yani İkinci İsrail kurulmasını amaçlayan bir referandum yapılmak isteniyor. Vatanımızı tehdit eden bu girişimin arkasında ABD ve İsrail vardır. Barzaniyi cesaretlendiren başta İncirlik olmak üzere, Ortadoğudaki Amerikan üsleridir.
Suriye'nin kuzeyinde ise; ABD'nin kara gücüm dediği PKK_PYD; Amerikan-İsrail koridoru açmaya çalışıyor. ABD'nin nihai amacı, BOP Projesi kapsamında bölge ülkelerini bölmek, parçalamaktır.
İran-Irak- Suriye ve Türkiye topraklarında "BÜYÜK KÜRDİSTAN" denilen, ikinci İsrail devletini kurmaktır. Bunun için ABD, PKK_PYD'ye1600 tır, yani 35 bin ton silah ve mühimmat yardımı yapmıştır.
60 bin kişiyi silahlandıran bu yardım başta İncirlik olmak üzere ABD üslerinden yapılmaktadır.
YANİ; İncirlik üssü, terör odağı haline gelmiştir. Vatanımızı bölmeye yönelik bölücü terörün en baş destek merkezidir. İncirlik Üssünün sicili son yıllarda bozulmuş değildir. Türkiye'nin, bölücü terörle muhatap olduğu 1984'ten beri terörün destek merkezi olagelmiştir.
1991'de ABD'nin Irak'a saldırmasında, çekiç gücün desteklenmesinde başrolü oynamıştır.
İncirlik Üssü sadece Türkiye'nin değil; bölge Ülkeleri dostlarımızın da başına bela olmuştur. Irak ve Suriye'nin bölünmesi, İran'a saldırı ve tehditte, Vatanımızı bölmekte görevli ABD ve batı emperyalizminin şer yuvasıdır.
PKK/PYD'ye 1600 tır silah bağışlayan ABD, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının korumalarına parayla silah verme anlaşmasını iptal edebiliyor.
İncirlik Üssü, 15 Temmuz Amerikancı Fetö darbe girişimine destek veren, vatandaşlarımızı ve TBMM'ni bombalayan uçaklara yakıt ikmali yapan, darbe teşebbüsünün planlama merkezi olan FETÖCÜ teröristleri saklamak gibi suçların merkezi olmuş, bir ŞER YUVASIDIR.
Vatanımızın bütünlüğü, Laik Demokratik Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak için terör odağı ŞER YUVASI İNCİRLİK ÜSSÜ ABD'YE KAPATILMALI, tamamen Türk Ordusunun emrine verilmelidir...” HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası