• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

SİYASETE VEDA MI ETTİ?

SİYASETE VEDA MI ETTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril ilçe örgütü parti binasında düzenlenen törenle bayramlaştı.
Bayramlaşma programına İlçe başkanı Ömer Köseoğlu, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanı Hakkı Aslan ile gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ile partililer katıldı.
Programda bayramlaşma öncesi açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, "CHP ailesi olarak darılmaya, küsmeye değil, barışa, huzura, birbirimizi kucaklamaya ihtiyacımız var. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği son yıllardaki durumu göz önüne alırsak bu kenetlenmeye, bu barışa, kucaklaşmaya daha çok ihtiyacımız var. Çivril’de ve Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum. Onlara sağlık, huzur, mutluluk, uzun ömürler diliyorum" dedi.
SİYASETE VEDA
KONUŞMASI GİBİ
Programda kısa bir konuşma yapan eski belediye başkanı Hakkı Aslan da önümüzdeki dönemlerde yapılacak CHP ilçe kongresi öncesi isminin değişik şekillerde dillendirilmesinden rahatsız olduğunu ifade ederek “Adım ilçe kongresi ya da belediye başkanlığı seçimleri gibi değişik konuşma ortamlarında geçiyor. Bunu üzülerek duyuyorum. Ben hiçbir yere aday değilim ismimin bu şekilde geçmesi beni rahatsız ediyor” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası