• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP YETTİ GARİ DEDİ

CHP YETTİ GARİ DEDİ

Çivril CHP İlçe Örgütü, ilçe pazarında dağıttığı bildiri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesini eleştirdi.
İlçe örgütü tarafından bastırılan 1000 bildiri gençlik kolları üyeleri tarafından esnaflar ile pazara gelen vatandaşlara dağıtıldı.
CHP Çivril İlçe örgütü Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Mart yerel seçimlerinde Çivrillilere söz verilen ama hayata geçirilemeyen projelerle Çivril çarşı merkezinin toz içinde olmasını eleştirerek “Çivrillilerin çektiği çileye YETTİ GARİ” dediler.
Hazırlanan 5 maddelik bildiride Çivril’de yaşanan olumsuzlukları ve yerine getirilmeyen vaatleri eleştiren CHP Çivril İlçe örgütü “Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi.. Söz konusu bu 2 belediye yönetimi ve Çivril’e hizmet olduğunda söylenecek çok şey var kuşkusuz. Ancak biz ‘YETTİ GARİ’’ sözünü hem yöremize hem de yaşanılanlara en uygun söz kabul ediyoruz.
Neden mi YETTİ GARİ? Biraz anlatalım.
• Sene 2014, mevsimlerden kıştı. Ocak ayında yerel seçimler öncesi bir slogan çıkmıştı ortaya. ‘’Denizli’de ne varsa Çivril’de de o olacak.’’ AKP’nin Çivril’de seçim öncesi sloganıydı. Çivril’de yerel seçimden AKP galip çıkarsa Denizli’de ne varsa Çivril’de de o olacaktı. Seçimden AKP çıktı. Bugün mevsimlerden yaz, yıl 2017 oldu. Ve bugün itibariyle Çivril, Denizli’nin en büyük köyü haline geldi. İşte bu dönüşüme biz ‘’YETTİ GARİ’’ diyoruz.
• Herkes geçmişine bakıp ‘’Zaman ne kadar hızlı geçiyor.’’ diye yakınır. Yaşamaya doyamaz insan. Ama herkesten farklı olarak zaman Çivril Belediye Başkanı Sayın Gürcan Güven için çok yavaş akıyor hatta akmıyor. Sayın Güven’in 14 Ağustos 2015’te medyaya yansıyan bir sözü vardı. Hükümet Caddesi ve Uşak Caddesi’nde çalışmalar başlayacak, kaldırımlar ve kaplamalar komple değişecek, yollar tekrar yapılacaktı. Bugün 2017’nin Temmuz ayındayız. Uşak Caddesi ve Hükümet Caddesi duruma göre ya çamur deryası ya da toz bulutu. Sayın Güven için geçmeyen zaman Çivrilli için hızla geçiyor, çamur içinde, toz içinde, işkence çekercesine. İşte biz bu hale ‘’YETTİ GARİ’’ diyoruz.
• 2 yıl öncesiydi. Genciyle, yaşlısıyla, çoluğuyla ve çocuğuyla Çivrilliler için Cumhuriyet Parkı ve 23 Nisan Parkı özellikle yaz gecelerinin dinlenme ve hoş vakit geçirme yeriydi. 2 yıl önce mevsimlerden sonbahardı. Önce 23 Nisan Parkı harabe haline getirildi. Bugün de Cumhuriyet Parkı harabe haline getirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi eliyle harika bir zamanlama seçilerek yaz ayında park yenileme işlemi yapılıyor. Çivrilli merkezde gündüz toz ve çamurla boğuşurken gece sohbet edecek, hoş vakit geçirecek yeşil alanlarından artık faydalanamıyor. İşte biz bu hale ‘’YETTİ GARİ’’ diyoruz.
• Büyükşehir belediye yasası ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi harikalar yaratacaktı. Çivril’den AKP’li bir milletvekili çıkarsa Çivril daha iyi hizmet alıp sorunları çözülecekti. Denizlili bir bakan iktidar partisinde olduğundan 118 proje gerçekleştirilip Çivril harikalar diyarına dönecekti. AKP belediye yönetimini hem Denizli’de hem Çivril’de aldı. Çivril’den bir milletvekili Ankara’ya meclise gitti. Denizlili bakan hala görevde. Buna rağmen Çivril çözümsüzlüğün ve sorunların başkenti haline geldi. İşte biz Çivrillilerin çektiği bu çileye ‘’YETTİ GARİ’’ diyoruz.
• Çivril’in eskiden köy olup mahalle haline gelen yerleşim yerleri de birkaç çöp konteynırı ile büyükşehirden hizmet aldı geride kalan 3.5 yılda. Vaatlerin aksine söz konusu birçok mahallede yol sorunu hala çözülemedi, altyapı sorunları hala mevcut. Çivril merkezle söz konusu mahaller arasındaki ulaşım sorunu hala dile getirilen en temel problemlerden.Su paralarına yansıyan vergiler, söz konusu yerleşim yerlerinde yaşayan hemşehrilerimiz için belediye bütçelerine yatan paralar ise kuş olup uçmuş olsa gerek. Yoksa düğün salonlarını, yapılan konakları, mahallere kalkan minibüsleri biz mi göremiyoruz. İşte biz bu kandıran, sözünü tutmayan yöneticilere ‘’YETTİ GARİ’’ demekten kendimizi alıkoyamıyoruz” ifadelerine yer verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası