• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİLER

İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİLER

MHP Çivril İlçe teşkilatı, ilçe başkanı Ergün Çiftçi imzasıyla 11 üyesini ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.
Belediye meclis üyesi ve Ülkücü İşçiler Derneği başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin de olduğu ihraç listesi MHP İlçe Başkanı Ergün Çiftçi’nin sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından açıklandı.
MHP İlçe Başkanı Ergün Çiftçi alınan kararla ilgili olarak kişisel sayfasından yaptığı açıklamada “Parti tüzüğümüze göre yerel gazetelerde asılsız beyanlar, fitne fesat söylemleri genel merkez ve genel başkanımızı itibarsızlaştırma çalışmaları, sosyal medyada olumsuz bir takım paylaşımda bulunmaları Çivril ilçe başkanımızın makamına saldırılması, bu konuda partiden ihraç edilmeleri için il disiplin kuruluna sevk edilmelerine karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.
İhraç edilmek üzere il disiplin kuruluna sevk edilen isimler arasında Çivril Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı, Çivril Ülkücü İşçiler Dernek Başkan yardımcısı ve Çivril MHP Belediye meclis üyesinin de adı geçiyor.
İhraç edilmek üzere İl disiplin kuruluna sevk edilen isimler şöyle; Özgül Arslan Çivril MHP Belediye Meclis Üyesi, Raşit Mutlu Çivril Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı, Çağlar Günay Çivril Ülkücü İşçiler Dernek Başkan Yardımcısı, Ramazan Aslan, Özgür Güllü, Kürşat Ekiz, Güngör Çiftçi, Gürkan Karabal, Mustafa Metin, Sıtkı Efe ve Turgay Aslan.
İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen bazı partililer alınan kararın hatalı olduğunu belirterek "Hiçbir şekilde yazılanlar ve söylenenler doğru değildir. Biz Devlet Bahçeli'nin ne sözünden ne de yolundan çıkmadık, söylenenler asılsızdır" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
TEPKİ İSTİFALARI BAŞLADI
MHP ilçe yönetiminin aldığı ihraç kararına ve duyurulma biçimine tepki gösteren ve MHP’den istifa eden Koray Eren alınan karar ile ülkücülerin partiden uzaklaştırılmak istediğine dikkat çekerek “Takipçilerim Miliyetçi Hareket Partisinden istifa ettiğimi zannederek partinin mahremi karar defterine ihraç istemi ile ilgili adımı yazıp sosyal medyada paylaşım yapamamıştır. 06 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı, il teşkilatı, Denizli milletvekili ile genel merkezin şahsımı temsil etmediğini düşünerek Milliyetçi Harekât Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. İsmi geçen abilerim ve arkadaşlarımla istişare içinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası