• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP ÇİVRİL “ADALET” İÇİN YOLLARDA

CHP ÇİVRİL “ADALET” İÇİN YOLLARDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Ankara’dan İstanbul’a adalet yürüyüşüne, yürüyüşün yirminci gününde, plakası olan Denizli’de katıldı.
Denizli İl Örgütü’nün önderliğinde hareket eden konvoya Çivril 1 otobüs ile katıldı. Toplam 43 kişinin katıldığı yürüyüşe CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gençlik Kolları, CHP Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.



Pazartesi günü akşam 23.00’te hareket eden ekip Kocaeli’nde konvoya ulaştı. Burada 20 km.’lik etap Çivril’li ekibin de katılımıyla tamamlandı.
CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu “Çivril İlçe Örgütü olarak genel başkanın adalet yürüyüşüne 1 otobüs (43 kişi) iştirak ederek destek verdik. Adalet bir toplum için esastır, herkes için gereklidir. Demokratik hakkını kullanarak sokaklara düşen, adalet isteyen bir ana muhalefet partisi başkanını, parti bayrağı gözetmeksizin Türk Bayrağı çatısı altında herkesi yürüyüşe davet eden Sayın Kıçdaroğlu’na “Teröristlerle beraber hareket ediyor” demek “Fetö ile beraber hareket ediyor” demek aymazlıktır. Herkes biliyor ki çözüm süreci ile birlikte PKK’yı şehirlere indiren bunca yıl beraber yürüdük bu yollarda diyerek, ne istediniz de vermedik diyerek, Fetö’cüleri devlet kadrolarına kendi elleri ile yerleştiren bu siyasi iktidar, aldatılmışlığının, beceriksizliğinin faturasını bizlere yüklemesin. Bizler bu toplumun bir parçasıyız, temeliyiz ve barış içinde kardeşçe Türk Ulusu’nun varlığı için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet bekası için varız Türkiye’nin içinde bulunduğu bu durumdan çıkış yolu demokrasidir, çağdaş hukukun hayata geçilmesidir, adaletin sağlanmasıdır. Olağan üstü hal uygulamalarıyla keyfilikle, insan hak ve özgürlüklerinin önüne geçerek toplumlasal barışı sağlayamazsınız, geçek teröristi belirleyemezsiniz. Tarafsız bir yargı, adalet bunun için herkese lazım. Siyasi iktidarı perçinlemek için değil. Tüm hemşehrilerime saygılarımla” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası