• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

HEDEF ÖNCE AVRUPA SONRA DÜNYA ŞAMPİYONASI

HEDEF ÖNCE AVRUPA SONRA DÜNYA ŞAMPİYONASI

Çivril Briç Kulübü U- 16 oyuncuları 7 – 13 Temmuz 2017 tarihleri arasında Slovakya’da yapılacak Avrupa şampiyonasına uğurlandı.
26 – 31 2016 Ocak tarihinde Antalya’da yapılan seçmelerde U-16 klasmanında milli takıma seçilen 5 Çivrilli öğrenci Nevişet Kameroğlu Ortaokulunda düzenlenen törenle Slovakya’ya uğurlandı. Okul müdürü Hayati Çalım ve briç eğitmeni Ahmet Yegit’in de hazır bulunduğu uğurlama töreninde okul müdürü Hayati Çalım “Çocuklarımızın Çivril’e madalya ve derece ile döneceğine inancımız tam. Bugüne kadar katıldıkları her turnuvada derece yapan öğrencilerimize Slovakya’da başarılar dilerim” dedi.
Yaklaşık 2 yıldır Çivrilli öğrencilere briç eğitimi veren briç eğitmeni Ahmet Yegit’de Antalya’da yapılan seçme müsabakalarından sonra U -16 milli takımına seçilen 6 öğrenciden 5’nin Çivril’den olmasının gurur verici olduğunu belirterek “ Çivril’de yaklaşık iki yıldır öğrenciler için briç eğitimi veriyoruz. Bu eğitimlerin meyvesini U-16 takımına 5 oyuncu vererek aldık. İnşallah 7 – 13 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da yapılacak Avrupa şampiyonasında da başarı ve derece alarak Çin’de yapılacak dünya briç şampiyonasına katılır, hem ülkemizi, hem de Çivril’imizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası