• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

Bayramlar Danışmanlık hizmete girdi

Bayramlar Danışmanlık hizmete girdi

2017 yılı Ocak ayından itibaren Çivril halkının hizmetine giren Bayramlar Danışmanlık; proje danışmanlığı hizmeti, gayrimenkul danışmanlığı, rent a car ve otomobil alım satım sektöründe Çivril’de hizmet vermekte.
Sektörün öncülerinden olmayı hedefleyen Bayramlar Danışmanlık’ın Proje Danışmanı Burak Tamer Bayram gazetemize yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin herkesin uygun bir sermaye ile kendi işini kurmasını sağlamak olduğunun altını çizerek “Bayramlar Danışmanlık olarak misyonumuz Avrupa Birliği Hibe Programları başta olmak üzere tüm hibe programlarıyla (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı, İPARD, KOSGEP) bu programlara ihtiyacı olan yatırımcıları buluşturmaktır. Herkese daha uygun bir sermayeyle kendi işini kurma ve kendi işinde çalışma imkanı vererek işletmeler, çiftlikler ve fabrikalar kurulmasına aracı olmak ve böylece ilçemizin ve ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz.
Bu bağlamda verdiğimiz danışmanlık hizmetini müşterilerimizin çıkarları doğrultusunda çok yönlü ele alıp titizlikle yerine getiriyoruz.
Bayramlar Danışmanlık olarak amacımız siz değerli yatırımcılarımızın yukarıda belirttiğimiz hibe programlarının karmaşık prosedürleriyle zaman ve enerji kaybetmesini engellemek, prosedürler ve mevzuatlar konusunda yol göstermek ve kendi işinizi oluştururken sizin bir çözüm ortağınız olmaktır.
Kalite ve dürüstlükten ödün vermeden ve etik kurallar çerçevesinde Denizli ve çevre ilçeler başta olmak üzere danışmanlık hizmetleri konusunda kayda değer bir müşteri portföyü oluşturmak şirket olarak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
Bayramlar Danışmanlık olarak proje danışmanlığı hizmetimizin yanı sıra Çivril ve çevresinde gayrimenkul danışmanlığı, rent a car hizmetleri ile otomobil alım satım işi ile de ilgilenmekte ve müşterilerimize bu alanlarda da hizmet vermekteyiz.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası