• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

MHP Çivril ilçe kongresi yapıldı.

MHP Çivril ilçe kongresi yapıldı.

MHP Çivril İlçe Kongresi, 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapıldı.
Ziraat Odası Toplantı Salonunda Cumartesi günü saat 13:00’da gerçekleşen kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk AYHAN, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf GARİP, Denizli İl Başkanı Cafer BİRTÜRK, Çivril Belediye Meclisinin MHP’li Meclis Üyeleri İsmail ÇORBACIOĞLU ve Kerim DORUK, eski il başkanlarından Feridun ÜNAL, Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat KOYUNCU ve partililer katıldı.
Siyasi partilerden CHP, MHP kongresine temsilci gönderdi.
Kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Divan Başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk AYHAN getirildi. Divan üyelerinin çoğunluğunun bayanlardan oluşması dikkat çekti.
Günlerdir iki adayla girileceği beklenen kongreye Ergun ÇİFTÇİ tek aday olarak girdi.
Adaylığı için adı geçen Özgür GÜLLÜ’nün aday olmadığı gibi, kongre salonunda da bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.
Tek adayla girilen kongrede MHP Çivril İlçe Başkanlığına Ergun ÇİFTÇİ tekrar seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Selman TEKMEN, Taner ÜNAL, Ömer ŞAHAN, Hüseyin KARAOSMANOĞLU, Gürbüz ÇİFTÇİ, Cengiz TUNA, Ahmet GİRGİN, Ömer Faruk GÜÇLÜ, Ekrem ÇULHA, Ömer KARAARSLAN, Erol AVŞAR, Yasin ULAŞAN, Murat KAYA, Murat BOZKURT, Nihat ÇELİMLİ, Murat DUYAR, Galip ACAR ve Ercan KAHRAMAN
Kongre sonrası basına açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ergun ÇİFTÇİ şunları söyledi:
“Kongremize gelen ve gelmek istemesine rağmen çeşitli nedenlerden dolayı gelemeyen bütün dava arkadaşlarıma, kongremizin konuğu olan siyasi parti temsilcilerine ve değerli misafirlerimize, bu güne kadar gece gündüz çalışan yönetim kurulunda görev alan ülküdaşlarıma, ve beni gönülden destekleyen arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederim.
Bu kongreyle birlikte yeni bir döneme giriyoruz. Bundan sonraki dönemde, parti içi disipline çok önem vereceğiz. Parti içi disiplinsizliklere bir son vererek daha radikal kararlar alıp bunları uygulamaktan çekinmeyeceğimizin bilinmesi isteriz.
BAMBAŞKA BİR İLÇE TEŞKİLATI
Bundan sonra Çivril bambaşka bir MHP ilçe teşkilatı görecek.
Bu konuda çok kararlı ve azimli olacağımızın bilinmesini isteriz.
Önümüzdeki süreçte yerel seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimleri çok iyi değerlendireceğiz.
Amacımız Çivril’de bir ilke imza atmak. Bu imzanın adı, üç hilalli bayrağımızı Çivril Belediye Başkanlığında dalgalandırmak olacaktır.
Halkımızın yanında, onların derdinden anlayan, çiftçimizin, esnafımızın sorunlarını çözecek bir siyasi anlayışla Çivril Belediye Başkanlığını alarak Çivril halkına hizmet vermek en temel ve ilk büyük hedefimizdir.
Bu anlayışla Çivril’in siyasi hayatında MHP Çivril İlçe Teşkilatı olarak yerimizi alacağımız bir döneme girdiğimizin bilincindeyiz.
Bu güne kadar çeşitli siyasi partilerin Çivril Belediye Başkanı olmasını sağlayan Çivril’li hemşehrilerimizin 2019 yerel seçimlerinde MHP’nin yanında durarak birde ülkücü belediyeciliği tercih edeceğine inancımız tamdır.
Genç, dinamik, aklıselim ülküdaşlarımızdan oluşan ve yeniden yapılanan ilçe teşkilatımızla, parti içi kırgınlık ve küskünlüklere meydan vermeden, bölücü değil, toparlayıcı bir anlayışla MHP’nin gücünü göstermek için yaşamın her alanında olacağız.
Daha çağdaş, gelişmiş, modern bir Çivril için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya hazır olan bir anlayışla vatandaşlarımızın huzuruna çıkacağız.
Üçüncü dönem MHP Çivril İlçe Başkanlığı için bana bu güvenen dava arkadaşlarımın yüzünü kara çıkartmadan görevimi layıkıyla yapmak için canla başla çalışacağımın şimdiden bilinmesini isterim” dedi.
MHP İlçe Başkanlığına seçilen1970 doğumlu olan ERGUN ÇİFTÇİ, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası