• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

İLÇEMİZDE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

İLÇEMİZDE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çivrilli Besiktaşlılar büyük coşku yaşadı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala 2016-2017 futbol sezonunun şampiyonu oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı taraftarlar tüm Türkiye'de şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü. Çivril’deki Beşiktaşlı taraftarlar da şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde kutlamalar yaptı. Siyah-beyazlı taraftarların kimi arkadaşlarıyla, kimisi de çocuklarını omzuna alıp sevinç gösterilerine katıldı. Çok sayıda kişi havai fişek, meşale, sis toplarıyla Uşak caddesi üzerinde yürüyerek slogan attıktan sonra araçları ile konvoy yaparak kutlamaları sürdürdü.
Beşiktaşlı taraftarların önümüzdeki günlerde şampiyonluk gecesi yapmaya hazırlandıkları edinilen bilgiler arasında. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası