• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

İFTAR YEMEĞİ AŞ EVİNDE

İFTAR YEMEĞİ AŞ EVİNDE

Çivril Belediye Başkanı verdiği mesajında İslam aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın Sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlatarak şunları kaydetti:
“Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır. Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta Çivril’li hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi.
Başkan Dr. Gürcan Güven, “Bu yıl ilçe Kızılay Şubemiz ile belediyemizin ortak çalışmaları ve kaymakamlığımızın izni, bilgisi dahilinde Ramazan ayı süresince iftar yemeğimizi yeni açtığımız aş evinde verilecektir. Bu aş evi ayrıca tüm yıl boyunca ihtiyaç sahipleri için düzenli yemek ikramında ve evlere yemek servisinde bulunacaktır. Bu hizmet ülkemizde ilk defa bir ilçede uygulanmaya başlanacaktır. Tüm Çivril’ halkına hayırlı olsun” dedi. Aş evinin binasının restorasyonunun bittiği, Kızılay'a ait binanın mutfaktaki sabit malzemelerini büyük şehir belediyesinin karşıladığı, Çivril Belediyesi’nin de diğer malzemeleri, gereçleri, personel desteği ve araç tahsisinde bulunduğu öğrenildi. Kızılay yö-netim kurul üyeleri de aş evinde gönüllü olarak çalışmaktalar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası