• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Babası anısına düzenlenen turnuvada kupayı kendisi verdi

Babası anısına düzenlenen turnuvada kupayı kendisi verdi

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, TMMOB'a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası tarafından geçtiğimiz yıl vefat eden babası inşaat mühendisi M. Salih Basmacı anısına düzenlenen 28. futbol turnuvasında dereye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.
TMMOB'a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesince bu yıl 28.si düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. TMMOB'ne bağlı odaların takımlarının mücadele ettiği turnuvada rakiplerini saf dışı bırakan Elektrik ve İnşaat Mühendisleri Odası takımları finale yükseldi.
FİNAL MAÇINI İZLEDİ
Final karşılaşmasını izleyen ve duydu yüklü dakikalar yaşayan Basmacı, futbol turnuvasında dereye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. Basmacı, turnuva sonunda yaptığı değerlendirmede, "Futbol turnuvasının sektörün önde gelen ve saygın isimlerinden biri olan babam inşaat mühendisi Salih Basmacı anısına düzenlenmesi bizleri son derece memnun etti. Katılan tüm takımlara verdikleri mücadele içim teşekkür ediyorum. Dereceye gitmenin yanında verilen mücadele ve oynanan futbol herşeyden daha değerlidir" dedi.

TMMOB'NE TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Mimar Mühendis Odaları Birliği yönetimine teşekkür eden Basmacı, "Ben her zaman TMMOB üyesi olmaktan gurur duydum. Halkımızı ilgilendiren konularda gerektoplumsal refleks oluşması ve gerekse de mesleki anlamda yaptıkları çalışmalar her zaman takdire şayandır. Futbol turnuvası için sosyal aktiviteyi amaçlayan etkinlikler de üyeler arasındaki bilinç ve birlikteliği artırmaktadır. Gelecek yıllarda da bu tarz etkinlerin devam edeceğimi ümit ediyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Turnuvada kazanan belki bir takım ama bizim nezdimizde herkes kazanmıştır. Bu vesile ile mesleğimizde duayen olmuş ancak aramızda olmayan meslektaşlarımıza da Allah'tan rahmet ailelerine tekrar başsağlığı diliyorum" dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası