• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219

YAPMAYACAKSA GERİ VERSİN

YAPMAYACAKSA GERİ VERSİN

CHP belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı 23 Nisan Parkı’nın bu yılda açılmasının zor olduğunu belirterek “İki yıldır yapılacak diye bekliyoruz. Osman Zolan 23 Nisan Parkı’nı yapmayacaksa Çivril’e geri versin biz kendimiz yapar halkın kullanımına açarız” dedi.
23 Nisan Parkında bulunan ve Çivrillilerin şehir merkezindeki tek nefes alma yeri olan Öğretmen Evi’nin iki yıl önce daha güzeli yapılacak diye kapatıldığını belirten Yazıcı “2015 yazında 23 Nisan Parkı içindeki Çivril Öğretmen-evinin’de bulunduğu mekânlar yeni bir park yapılacak diye kapatıldı. Çivril Kent Konseyi Merkezi ve Öğretmenevi aceleyle boşaltılarak yıkıldı. Buralar ilçe merkezinde herkesin ailecek gelebildiği yerlerdi. Planlaması yapılmadan yıkılması ve üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hala bir çalışma yapılmaması üzücü” dedi.
İlçe merkezindeki parkların Denizli Büyükşehir Belediyesine geçtiğinin altını çizen Tunay Yazıcı “İlçe merkezindeki Cumhuriyet ve 23 Nisan Parklarının bakım ve işletme hakları Denizli Büyükşehir Belediyesinde. Parkların içinde bulunan kafe ve çay bahçeleri boşaltıldı. Buralar yaz aylarında Çivrillilerin nefes aldığı yerler buraları kapatmak çok büyük yanlış. İki yıldır yeni kafeler, çay bahçeleri yapılacak, yeni düzenleme yapılacak diyorlar. Sürekli proje gösteriyorlar ama yapılan hiçbir şey yok. Geçen yaz bu alanlar şehrin merkezinde harabe gibi durdu. İlçeye gelenlerin ilk gördüğü Öğretmen- evi harabe binası oldu. Hani Çivril’e gelenlerin ilk gördüğü güzel bir park, nefes alınacak bir alan olacaktı? İki yıldır insanlara harabe, yıkıntı bir bina gösteriyorlar. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu parkları bu yılda yapmayacaksa Çivril’e geri versin biz kendi parkımızı kendimiz düzenler yaparız” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası