• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KURAKLIK DEĞİL PROTESTO DAMGA VURDU

KURAKLIK DEĞİL PROTESTO DAMGA VURDU

4 Nisan Salı günü Çivril Halk Kütüphanesinde yapılan kuraklık zirvesine CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı’nın protestosu damga vurdu.
Baklan Ovasında yaşanan kuraklık ve Işıklı Gölünde yaşanan su sıkıntısını görüşmek üzere düzenlenen toplantıya Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı’nın tepkisi damga vurdu. Halk kütüphanesinde düzenlenen toplantı öncesi Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk’e “Çivril ile ilgili bir sorun görüşülürken biz neden çağrılmıyoruz” diye soran Yazıcı “geçen yıl aynı sorun için Beydilli’de yapılan toplantıya sadece CHP meclis üyeleri katılmıştı. Bu yıl nedense bize haber verilmedi” dedi.
Vali yardımcısı Cantürk’e uygulamanın yanlış olduğunu ve bilinçli yapıldığını ifade eden Tunay Yazıcı “Çivril’i ilgilendiren hayati bir konu hakkında CHP’li belediye meclis üyelerinin çağrılmaması hedeflenen yönetim şeklinin bir uyarlamasıdır. Burada, biz geldik yeter düşüncesi var. Buda tek adamlığın bir özentisi gibi geliyor bana” dedi.
Tunay Yazıcı’yı bir süre dinleyen Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk toplantının DSİ tarafından düzenlendiğini ifade ederek “Toplantı DSİ tarafından düzenleniyor. Bu konuyla ilgili bir çözüm önerisi olan elbette toplantıya katılabilir. Böyle bir soruna çare bulmak için davete gerek yok. Buyurun birlikte girelim” dedi.
Tunay Yazıcı Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk ile görüşmesinden sonra toplantıyı protesto ederek katılmadı. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası