• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

HAYIR, DEMEK DEMOKRATİK BİR TERCİH

HAYIR, DEMEK DEMOKRATİK BİR TERCİH

CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Referandumun da ‘hayır’ oyu kullanacak olanların terörist gibi gösterilmesine tepki gösterdi.
Köseoğlu “Eğer terörist aranıyorsa hayır diyenlerde değil çözüm sürecinde Habur Sınır Kapısında PKK’lıları karşılayanlarda aramak gerek” dedi.
Partisinin referandum çalışmaları ile ilgili olarak basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ilçe örgütü olarak her gün mahalle gezileri yaptıklarını belirterek “İlçe örgütü olarak dört grup halinde mahalle gezileri yapıyoruz bunun dışında milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizde ilçemize gelerek çalışma yapıyorlar” dedi.
NEDEN HAYIR DEMEK
GEREKTİĞİ İYİ ANLATILIRSA
EVETCİLER DE HAYIR DER
Mahalle gezilerinde 16 Nisan’da neden hayır demek gerektiğini iyi anlattıklarında evet demeyi düşünenlerinde ‘hayır’ deme yönünde görüş belirttiğini ifade eden başkan Köseoğlu “16 Nisan’da evet oylarının fazla çıkması durumunda ülkeyi tek kişinin kaderine terk edileceğini güzelce izah ettiğimiz zaman vatandaşın görüşü değişiyor. Biz halkımıza ülkenin şeffaflık ile kalkınacağını anlatıyoruz. Tek adamlık ve bir kişiye verilen yetki ile ülke kalkınmaz bunu açıklıyoruz” dedi.
EVETİ ANLATAMIYORLAR BROŞÜR DAĞITIYORLAR
Evet, propagandası için çalışanların neden evet denmesi gerektiğini detaylı bir şekilde anlatamadıklarını da belirten Başkan Ömer Köseoğlu “Gittiğimiz mahallelerde evet için çalışan arkadaşlarla karşılaşıyoruz. Görüyoruz ki evet için vatandaşa bir şey anlatamıyorlar sadece ellerindeki broşüleri dağıtıp gidiyorlar” dedi.
KILIÇDAROĞLU İSTESE YİNE HAYIR DERİZ
16 Nisan’da yapılacak olan referandumu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istemiş olsaydı yine hayır derdik diyen Köseoğlu “Yapılacak referandum parti değil vatan meselesi onun için biz CHP olarak bu teklif CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun’dan da gelse hayır derdik. Biz ülkeyi yönetmek için tüm yetkilerin tek bir kişide toplanmasına karşıyız. Hele hele partili bir cumhurbaşkanın olacağı sistemde tüm kamu yöneticilerinin partili olma ihtimali varsa ülkemiz için geleceğimiz için hayır deriz” dedi.
SURİYELİLERE
30 MİLYAR DOLAR HARCANDI
Açıklamasında Suriyeli mültecilere 30 MİLYAR dolar harcandığının altını çizen Ömer Köseoğlu “Ülkemizde bulunan Suriyeli mülteciler bugün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından daha iyi şartlarda yaşıyor. Hastanelerde sırasız ve ücretsiz tedavi olurken üniversitelere de sınavsız girebiliyorlar. Ülkemizde mülteci olmak vatandaş olmaktan daha avantajlı duruma geldi. Şimdiler de Suriyelilere birde vatandaşlık hakkı verilmeye çalışılıyor benimle hiçbir milli birliği ortak kültürü olmayan insanlara vatandaşlık vermek oy avcılığından başka bir şey değildir” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası