• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ADNAN KESKİN ”HAYIR” İÇİN YOLLARDA

ADNAN KESKİN ”HAYIR” İÇİN YOLLARDA

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumu öncesi çalışmalarına hız verdi.
Anayasa değişiklik teklifinin işçi, işveren, memur, öğrenci, genç, yaşlı farketmeksizin herkesi olumsuz etkileyeceğini ve en önemlisi tek adam cuntasına sebebiyet vereceğini belirten Keskin, vatandaşlara hayır oyu kullanmalarının bir vatan borcu olduğunu söyledi.
Referandum çalışmaları kapsamında Denizli’yi ilçe ilçe dolaşan Adnan Keskin’in son durağı Çivril oldu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve kendiside Çivrilli olan Adnan Keskin referan-dumda geçirilmek istenen 18 maddenin neler olduğunu anlatıp, ”Özgürlük ve demokrasi başta olmak üzere hayatın her alanına olumsuz etkisi olacak bu teklife karşı dik durup hayır demek vatandaşlık görevimizdir. Bu anayasa değişiklik teklifi 3. dünya ülkelerinin bile asla kabul etmeyeceği çağ dışı ve yanlışlarla dolu bir tekliftir. Bizler Çivrilliler olarak asla ve asla böyle bir oyunun böyle bir yanlışın parçası olmayız, olamayız. Kararımız kesinlikle hayır olmalıdır, hayır olacaktır.”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası