• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

HAKKI ASLAN “HAYIR” İÇİN SAHAYA İNDİ

HAKKI ASLAN “HAYIR” İÇİN SAHAYA İNDİ

16 Nisan’da yapılacak anayasa referandumu için 2 aylık yoğun bir çalışma programı hazırlayan CHP Çivril ilçe örgütü pazar yeri esnafı ve iş yerlerini ziyaret etti.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile birlikte eski belediye başkanı Hakkı Aslan’ın da katıldığı çalışmalarda vatandaşlara neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiği anlatıldı.
CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu önderliğinde ‘hayır’ çalışması başlatan CHP ilçe örgütü mahalle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin gerçekleştirdiği mahalle gezilerinin yanı sıra CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ı Çivril’e davet eden ilçe yönetimi, milletvekili Kazım Arslan ve eski belediye başkanı Hakkı Aslan ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.
HAKKI ASLAN SAHAYA İNDİ.
Referandum çalışmaları kapsamında Çivril’e gelen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ilçe binasında partililer ile bir araya gelerek anayasa referandumu hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Gençlik kolları ile kadın kolları üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya eski belediye başkanı Hakkı Aslan’da katılarak çalışmalara destek verdi.
“ONUR DUYAR GÜCÜMÜZÜ PEKİŞTİRİRİZ”
Parti binasında partililere hitaben kısa bir konuşma yapan eski belediye başkanı Hakkı Aslan referandum çalışmalarında partisi ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu belirterek “Referandum için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırım” dedi. Hakkı Aslan’ın konuşmasından sonra söz alan başkan Ömer Köseoğlu’da ‘Hakkı Bey’in partimizin yürüttüğü çalışmalarda yer almasından onur duyar gücümüzü pekiştiririz’ diyerek eski belediye başkanı Hakkı Aslan’ın desteğine teşekkür etti.
Parti binasında yaklaşık bir saat süren toplantı sonrası Kazım Arslan ve parti yöneticileri pazaryeri esnafı ve işyerlerini ziyaret ederek çalışmalar ve referandum hakkında bilgi verdiler.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası