• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep referandum sürecine dair açıklamalarda bulundu.
AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, anayasa değişikliği referandumu süresince, sandıktan 'evet' oyu çıkması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep partisinin referandum startını vermesinden sonra yaptığı açıklamada teşkilat olarak yaptıkları çalışmalarını değerlendirdi.
“ARTIK SÖZ DE KARAR DA MİLLETİMİZİN”
TBMM'den geçen anayasa değişikliği sonrası başlayacak referandum sürecini değerlendiren Celep, seçime en hazır partinin AK Parti olduğunu belirtti. Referandum sürecinin yerel veya genel seçim olmadığına dikkat çeken Mehmet Celep şunları söyledi:
"AK Parti'nin ve teşkilatının kararı, güçlü bir Türkiye için sandıktan 'evet' çıkmasıdır. Bizler bu uğurda kapı kapı dolaşarak, neden 'evet' çıkması konusunda düşüncelerimizi halkımız ile paylaşacağız. Değişiklik yapıla yapıla adeta yamalı bohçaya dönen 1982 Anayasası'nda Türk siyasi tarihinin en kapsamlı değişikliğini inşallah bu kez bu paketle yapacağız. Konu ile ilgili milletvekillerimiz üzerine düşeni yaptılar. Artık sözde, kararda milletimizindir. Milletimizin kararını hep baş tacı yaptık. Hep milletimizin kararını baş tacı olduğunu bulunduğumuz her platformda dile getirdik" dedi.
Başkan Celep açıklamasına şu şekilde devam etti.
"Taraflara bakıyorsunuz, CHP, HDP, PKK, YPG, Ermeni lobisi, DHKP-C ve FETÖ 'hayır' diyor. İşte sadece bu yönüyle baktığımızda bile 'evet' demenin ne kadar önemli olduğunu buradan anlayabilirsiniz. AK Parti teşkilatları olarak milletvekillerimiz ve yönetim kurullarımız ile birlikte sandıktan 'evet' çıkması için gece, gündüz çalışacağız. Çalışmalarımıza birçok ilçeden önce başladık. Önümüzde 2 aylık bir süreç var. Bu süreçte, inşallah Çivril genelinde gidilmedik bölge, sıkılmadık el, anlatmadığımız madde kalmayacak.” Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası