• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

SEVGİ ELİ YATALAK HASTALARA ORTOPEDİK YATAK DAĞITTI

SEVGİ ELİ YATALAK HASTALARA ORTOPEDİK YATAK DAĞITTI

Çivril Belediyesi Sevgi Eli ve Toplum Sağlığı Merkezi, evde bakım hizmeti alan 7 yatalak hastaya ortopedik yatak dağıttı.
Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler müdürlüğü Sevgi Eli birimi ile Çivril Toplum Sağlığı Merkezi Evde bakım hizmetleri birimi tarafından tespit edilen ve evde bakım hizmeti gören 7 hastaya ortopedik yatak verildi.
Yatak dağıtım programına katılan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerafettin Kuruoğlu hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Hastalarla yakından ilgilenen Çivril belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Sosyal belediyecilik anlayışıyla 2014 yılından itibaren hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek Çivril Belediyesi olarak insan odaklı çalışmalar yürüttüklerini ve bu kapsamda sosyal projelere önem verdiklerini belirtti.
Sağlık Bakanlığı ve Çivril Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Çivril’de yatağa mahkûm olan ve evde bakım hizmeti alan 7 hastaya ortopedik yatak verildi. H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası