• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

DENİZ BAYKAL ÇİVRİL’DE PARTİLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

DENİZ BAYKAL ÇİVRİL’DE PARTİLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski genel başkanı Deniz Baykal Çivril’de partililer ile bir araya gelerek anayasa referandumu ile ilgili bilgi verdi.
Afyon, Uşak ve Denizli’de düzenlenen anayasa referandumu konferansları için çalışmalar yapan CHP eski genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal Afyon’da düzenlenen konferanslardan sonra Uşak’ta ki programa giderken Çivril’de CHP ilçe örgütünü ziyaret ederek partiler ile bir araya geldi.
Yaklaşık 500 kişinin karşıladığı Baykal, parti binasında kısa bir konuşma yaparak 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi herkesi Cumhuriyete sahip çıkmaya davet etti.
Yoğun programı nedeniyle kısa tuttuğu Çivril programında yaptığı konuşmada Cumhuriyet ile kazanılan değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Devletin kaderi tek bir adama emanet edilemez” dedi.
ÖMER KÖSEOĞLU KATILAMADI
CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı Çivril’de belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte yaklaşık 500 kadar partili karşıladı.
CHP ilçe başkanı Ömer Köseoğlu sabah saatlerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi için gittiği Denizli’de olduğundan Deniz Baykal’ın programında yer alamadı.
DENİZ BAYKAL SALON İSTEMEDİ
Referandum öncesi Çivril’e gelen Deniz Baykal’ın salonda bir konferans vermesi gerektiğini düşünen bazı partililer ilçe binasında yapılan programın yetersiz olduğunu ifade ederken partiden yapılan açıklamada konferans için salon ayarlandığı belirtildi. Yapılan açıklamada “Eski Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal anayasa referandumu ile ilgili düzenlenen konferanslar için Afyon, Uşak ve Denizli’de programlar yapmıştır. Bu yoğun program sürecinde ilçemizi de ziyaret ederek partililerle bir araya gelmişlerdir. Çivril’e gelmeden önce Afyon’da bir konferans veren sayın Baykal aynı gün saat 19.00’da Uşak’ta vereceği konferansa yetişebilmek için Çivril’de konferans ve salon istememiştir” denildi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası