• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

GAZETECİLERİN BAŞKANI OSMAN NURİ BOYACI OLDU

GAZETECİLERİN BAŞKANI OSMAN NURİ BOYACI OLDU

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu 4 Şubat Cumartesi gerçekleştirildi. Doğan Haber Ajansı Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal58 ve Hizmet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’nın yarıştığı seçimleri 125 oyla Osman Nuri Boyacı kazandı.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen seçimde, 183 üye oy kullandı. Geçerli oyların 125’ini alan Osman Nuri Boyacı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı seçilirken, Adem Erdağ’ı 55 oy aldı.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu hafta sonu Denizli Basın Merkezi salonlarında gerçekleştirildi. İlyas Haytan toplantı salonunda yapılan seçimlerin divan başkanlığını Alnur Kalemci, üyeliklerini ise Emrah Varol ile Uğur Dayıoğlu yaptı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kuruluna CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile Melike Basmacı’nın yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da katıldı.
Seçimler Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol’un konuşmasıyla başladı.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, görev süresinde yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Varol’un konuşmasının ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyet ve çalışma raporları okundu ve oylandı. Seçimlerde daha sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olan Doğan Haber Ajansı Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal58 ve Hizmet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı birer konuşma yaparak projelerini anlattı. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.
Seçimlerin ardından konuşan Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Osman Nuri Boyacı, birlik ve beraberlik içerisinde geçen seçimler için hem Adem Erdağı’na hem de üyelere teşekkür etti. Kanal58 ve Hizmet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’da Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya yeni görevinde başarılar diledi ve yine birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. 216 aktif üyesi bulunan Denizli Gazeteciler Cemiyetini Çivril Yeşil Çivril Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Çakır ve sarı basın kartı sahibi Çivril 30 Ağustos Gazetesinden Ali Şahan, Celal Kadri Tort ve Şahin Şahan temsil ediyor. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası