• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

BELGESİ OLAN SAVCILIĞA GİDİP ŞİKÂYET EDEBİLİR

BELGESİ OLAN SAVCILIĞA GİDİP ŞİKÂYET EDEBİLİR

Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu hakkında ortaya atılan iddialara düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi.
Geçen hafta basında yer alan fahiş fiyata parke taşı nakliye yapıldığı iddiasının yalan ve iftira olduğunu ifade eden Başkan Altuntaşoğlu ‘Belgesi olan savcılığa suç duyurusunda bulunsun’ dedi.
YETİM HAKKI YEMEDİM YİYENLE DE MÜCADELE ETTİM
10 yıllık belediye başkanlığı döneminde şaibeli ve yanlış hiçbir karara imza atmadığının altını çizen Başkan Salim Altuntaşoğlu “Ben görev sürem içinde yaptığım her işi kanunlar çerçevesinde yaptım. İddia edilen parke taşlar bize Denizli Belediyesi tarafından verildi. Bizim kendi aldığımız taşları da yerine teslim şartı ile aldık. Gelen taşların hepsi yerine teslim geldi. Yapıldı denilen nakliye Irgıllı da taşların döküldüğü yerden döşendiği yere yapılan nakliyedir. O da döşeme işini yapan arkadaşlar tarafından yapıldı. Parayla herhangi bir nakliye işi yapılmadı. Gazete de yer alan iddialar yalan ve iftiradır. Ben görev yaptığı süre içinde yetim hakkı yemedim yiyenle de hayatımın sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.
BELGE VARSA SAVCILIĞA GİTSİN
Yalan ve iftira haberle ilgili olarak her türlü mücadeleyi yapacağını ifade eden başkan Altuntaşoğlu ‘İki haftadır elinde belge olduğunu iddia eden kim varsa savcılığa gidip şikâyet edebilir. Ben bu tür haberleri yapanlarla da yayanlarda da her türlü mücadeleyi yapacağım. Yalan ve iftira ile bir insanı karalamak bu kadar kolay olamaz. Onurlu hiç kimse bunu yapmaz’ dedi.
Haber: Şahin ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası