• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP HAYIR DEDİ

CHP HAYIR DEDİ

Çivril CHP İlçe Örgütü başkanlık sistemine hayır dedi.
CHP Çivril İlçe Örgütü, düzenlenen basın toplantısı ile başkanlık sistemine hayır dedi. İlçe binasında düzenlenen toplantıda basın bildirisini okuyan ilçe başkanı Ömer Köseoğlu “Önümüzdeki günler her türlü yalan propagandanın sergileneceği, bizleri terör örgütleriyle aynı safta gösterebilme anlayışının ortaya konulacağı günlerdir. Ne işsizlik, ne yoksulluk, ne çaresizlik, ne adalet eksikliği, ne geçim derdi, ne hak ve özgürlüklerin ihlali, ne işten atılmalar ne de terör. Onlar bu ülkeyi kuran Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetini ilelebet savunacak CHP’sine saldıracaklardır. Bu ülke bizim, hep beraber bu iftiraları göğüsleyelim, laik, demokratik, çağdaş hukukun hâkim olacağı bu vatanın bölünmez bütünlüğünü savunalım. Parlamenter sistemi, demokrasiyi savunalım” dedi.
Başkan Köseoğlu "Anayasa değişikliği ne getiriyor sorusunu partimizin üyeleriyle tartışarak, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Çok olumlu geçen bu toplantımızda aldığımız ortak karar; Başkanlığa ve Diktatörlüğe HAYIR oldu. Çivril CHP İlçe Teşkilatı; kula kulluk etmeye HAYIR diyor" sözleriyle konuşmasını bitirdi.
Gençlik kolları, kadın kolları üyeleri ve parti yöneticileri ile belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda partililer açtıkları ‘Hayır’ dövizleri ile başkanlık sistemine tepki gösterdiler.
Haber: Ali ŞAHAN

322 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası