• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL EMİTT TURİZM FUARINDA

ÇİVRİL EMİTT TURİZM FUARINDA

Çivril Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen EMITT Turizm Fuarı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi tanıtım standında yerini aldı. Stantta, Çivril’in tarım, kültür ve doğal güzellikleri dünyaya tanıtılacak.
Bu yıl İstanbul’da 21.si düzenlenen EMİTT Turizm Fuarı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesinin tanıtım standında, Çivril Belediyesi de yer aldı.
EMITT fuarına katılımın Çivril'in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Çivril Belediyesi olarak son yıllarda ilçemizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer alıyoruz. Tarım ürünlerimizi, tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kent kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya’ya anlatıyoruz. Dünya’nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarına katılarak Çivril’imizi en güzel biçimde anlatmayı hedefliyoruz” dedi.
İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarı’nda olup Çivril'in tarımı, tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak.
Haber: Şahin ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası