• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

DOĞRU YERE DOĞRU YARDIM

DOĞRU YERE DOĞRU YARDIM

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan Türkmendağı-Halep yardım kampanyası dahilinde Çivril'den yüklenen tırlar yola çıktı.
Denizli genelinde hazırlanan yardım tırları 20'ye ulaşırken bunların 5 tanesi Çivril'den toplanan yardımlardan oluşan tırlar oldu.
Sandıklı'dan hazırlanan patates yüklü 1 yardım tırı ile Çivril de hazırlanan 3 elma tırı yola çıkarken toplanan nakdi yardımlarla alınan un, battaniye ve giyeceklerle doldurulan 2 tır ise Denizli yardım tırları ile birlikte Halep'e gönderilecek.
28 Aralık 2016 Çarşamba günü yolcu edilen tırlar teker teker Halep'e ulaşırken 4. Tır da 30 Aralık 2016 Cuma günü Reyhanlı'ya ulaştı.
İHH Denizli Derneği yönetim kurulu üyesi ve Çivril gönüllüsü Fatih Kıvrak duyarlılık göstererek yardım elini uzatan tüm vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza ve canla başla çalışan İHH gönüllülerine çok teşekkür ederim. Yardımlarımız Müslüman kardeşlerimize ulaşsın ve mağduriyetleri giderilsin istiyoruz. İnşallah savaşlar olmaz, inşallah insanları mağdur edecek böyle olaylar yaşanmaz da bizler de böyle yardım toplamak zorunda kalmayız. Herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Allah kimseyi vatanından milletinden etmesin ve yer yüzünde barış için de kardeşçe yaşamayı nasip etsin.”
İHH olarak başka yardımlar da yaptıklarını belirten ve doğru yere doğru yardımı yapmak tek amacımız diyen Kıvrak; “Yardım kuruluşlarına, kaymakamlığa yada belediyelere arından gidemeyen o kadar çok vatandaşımız var ki biz o insanları tespit etmeye çalışıyoruz. Asıl ihtiyacı olan o insanlar. O kadar gururlu ve onurlu kişiler ki ben de varım diyemiyorlar biz bu kişileri araştırıyoruz ve onurlarını kırmadan, gururlarını incitmeden elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Doğru yere doğru yardımı yapmak tek amacımız.” İfadelerini kullandı.
Kaynak: Genç Çivril Gazetesi


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası