• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

MELİKE BASMACI BAŞKANLIĞI ANLATTI

MELİKE BASMACI BAŞKANLIĞI ANLATTI

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Çivril’i ziyaret ederek seçmenleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Irgıllı, Bozdağ ve Özdemirci mahallelerinde kahvehane ziyaretleri yapan Basmacı iktidarın Suriye politikaları ile başkanlık sistemi hakkında vatandaşların sorularını yanıtladı.
Çivril ziyaretinin ilk durağı Irgıllı mahallesinde kahvehanede anayasa oylaması hakkında konuşan ve başkanlık sistemi ile rejimin değiştirilmek istendiğini belirten Melike Basmacı “Bu hafta mecliste anayasa değişikliği paketi görüşülecek. Anaysa değişikliği ve başkanlık sistemi ile Cumhuriyetin temellerine dinamit konmak isteniyor. Başkanlık sistemi ile dikta rejiminin önü açılarak ülkemiz eyaletlere bölünme yoluna giriyor. Herkes bunun farkına varıp sorumluluk almalı ve rejime ve ülke bütünlüğüne sahip çıkmalı” dedi.
ASKER OLABALİCEK 450 BİN SURİYELİ VAR
İktidarın Suriye politikasını da değerlendiren CHP Milletvekili Basmacı “Ülkemiz maalesef bir ateş çemberi içinde. Tüm komşularımız ile ilişkilerimiz bozuldu. Suriye’de ordumuz bir maceranın içine atıldı. Gencecik evlatlarımız siyasi hırs uğruna oralarda çatışmaya giriyor. Bugün ülkemizde asker olabilecek 450 bin genç Suriyeli erkek var. Bunlar bizim ülkemizde devletten aldıkları maaş ile rahatça yaşarken bizim Mehmetçiğimiz onların ülkesinde kanını canını veriyor. Bizim çocuklarımız sınavlar için gece gündüz çalışıp emek harcarken onlar sınavsız istediği okullarda eğitim görebiliyor. İsteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçip ülkemizde istediği gibi yaşayabiliyor” dedi.
Irgıllı mahallesinden sonra Bozdağ ve Özdemirci mahallelerini ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacıya ilçe başkanı Ömer Köseoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası