• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ŞİMDİ DAHA MI GÜZEL?

ŞİMDİ DAHA MI GÜZEL?

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Türkan Keyik, uzun zamandır atıl durumda olan 23 Nisan parkı ve içerisindeki harabe binayı eleştirdi.
Keyik yaptığı açıklamada 23 Nisan Parkı’nın geçtiğimiz yaz sezonu da dahil olmak üzere yaklaşık 1 senedir kullanılmadığını ifade ederek, “İlçemizde vatandaşlarımızın güzel vakit geçirdikleri, yaz aylarında serinlemek için, kış aylarında sıcak bir çay içmek için kullandıkları bu binayı ve parkı mevcut belediye atıl bir durumda bırakarak vatandaşlarımızı böylesine güzel bir yerden mahrum etmiştir. Binayı kullanan işletmecileri hemen yıkıp yeniden yapacaklarmış gibi apar topar çıkartarak parkın işlevini yitirmesine sebep oldular. Başkan Gürcan Güven daha önce yaptığı bir açıklamada “Bu parkımız konumu itibari ile Çivril’e ilk girilen yerde. İlk defa ilçemize gelen birisi karşısında böyle bir yer görünce Çivril hakkında ki düşünceleri olumsuz oluyordu. Peyzaj mimarlarımız ile yaptığımız çalışmalar ile modern banklar, yeni ağaçlar ve yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanı ve sosyal alanlar ile yepyeni bir park inşa edeceğiz. Çivril modern çağdaş ve hak ettiği bir parka kavuşacak” demişti.
Sormak istiyorum sayın Gürcan Güven’e; şimdi Çivril’e gelenlerin düşünceleri daha mı olumlu olacak, Çivril’in hak ettiği modern ve çağdaş park bu mudur?” dedi.
Keyik bu yaptığı açıklaya ilaveten “Öğretmen evi olarak bilinen bu işletmenin insanların sosyalleşip, konuşarak fikir alışverişinde bulunmaması için mi yapımı geciktiriliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler yapılan tüm iyi işlerin her zaman yanındayız. 23 Nisan parkı başta olmak üzere Çivril Belediyesi veya büyükşehir belediyesin yapacağı tüm olumlu icraatları destekliyor, bir an önce Çivril’in hak ettiği hizmetlere kavuşmasını temenni ediyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası