• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BELEDİYEDEN POLİSLERE MORAL YEMEĞİ

BELEDİYEDEN POLİSLERE MORAL YEMEĞİ

Çivril Belediyesi ilçede görev yapan polisler ile ailelerine moral yemeği verdi.
Çivril Belediyesi İğdir Çamlık Restoran’da düzenlenen yemeğe Kaymakamı Armağan Önal, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Özşahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ile Emniyet Teşkilatı mensupları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra şehit polisler için Fatiha okunması ile başlayan programda Çivril’de görev yapan polislerin görüntülerinden oluşan sinevizyon gösterisi izlendi.
İsmail Özcan İlkokulu Öğrencisi Tuğra Sezer’in okuduğu ‘Polis Olmak İstiyorum’ şiirinden sonra Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Özşahin’in açılış konuşmasını yaptığı gecede Çivril Kaymakamı Armağan Önal’da kısa bir konuşma yaparak yaptıkları zorlu görev nedeniyle polislere teşekkür ederek başarı diledi.
Yemekte konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısına değindi. 37’si polis 44 kişinin bu saldırıda şehit olduğunu, çok sayıda güvenlik görevlisi ile vatandaşımızın da yaralandığını hatırlatan Güven, bundan dolayı büyük acı ve hüzün dolu günler yaşadıklarını söyledi, “Allah rahmet eylesin, hepsinin mekânı cennet olsun, yakınlarına Allah’ım sabırlar versin” dedi.
Yemek polislerin aileleri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinden sonra sona erdi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası