• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÖZEL HAREKAT POLİSİ OLMAK İÇİN TER DÖKÜYORLAR

ÖZEL HAREKAT POLİSİ OLMAK İÇİN TER DÖKÜYORLAR

Özel Harekât Polisi olmak isteyen Çivrilli gençler, kapalı spor salonunda kurdukları parkur ile kendilerini 19. dönem POMEM özel harekât branşı sınavına hazırlamak için ter döküyor.
Özel Harekât Polislerinin arasına yeni katılacak olan 10 bin kişiden biri olmak için, başvuruya müracaat eden Çivrilli gençler, yapılacak olan spor mülakatı sınavı için parkuru istenilen sürede tamamlamak üzere hazırlık çalışmalarına başladılar.
Polislik mesleğine girişte aranan şartlara haiz, spor ve bedeni geliştirme çalışmalarına yatkın fiziki güce sahip, soğukkanlı, disiplinli, atıcılıkta üstün başarı ve eğitimde başarılı olabileceği anlaşılan, azimli ve dayanıklı olanların seçiminin yapılacağı spor mülakatına hazırlanmak isteyen gençler, Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 09.00 ile 12.30 arasında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonunda oluşturulan parkurda antrenman yaparak, güç ve kondisyon depoluyorlar.
Kapalı spor salonunda haftada üç gün toplan 10,5 saat antrenman yapan gençler, girecekleri spor sınavının ardından bir sonraki mülakat sınavına tabi tutulacaklar. Özel Harekât polisi olma hayali kuran gençler, kendilerine tanınan 48 saniyeyi hızlı bir şekilde tamamlayarak, spor mülakatında başarılı sayılabilmek için sınav gününe kadar antrenmanlarına devam edecekler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası