• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KIŞLIK ODUNLAR ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN

KIŞLIK ODUNLAR ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN

Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sevgi Eli Birimi ilçe merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine kışlık odun yardımı yaptı.
Sevgi Eli Birimi olarak daha önce tespitlerini yaptığı ihtiyaç sahibi aileleri kışın soğukta bırakmayan Çivril Belediyesi büyük bir sosyal sorumluluğu daha yerine getirdi.
Belediyeye ait marangoz atölyesi ile kamu kurum ve kuruluşlarının bahçelerindeki ağaçların kesilmesinden elde edilen odunlar Sevgi Eli Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başladı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “ Sevgi Eli Birimimiz üç yıldır ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyecek ve ev eşyası yardımı yapıyor. Bu yıl ilk defa Sevgi Eli Birimimiz ilçe merkezimizde durumu müsait olmayan ailelere yakacak odun yardımı yapmaya başladı. İlk etapta tespit edilen evlere odunları teslim ettik. Vatandaşlarımızın sıcacık bir yuvaları olsun istedik. Güle güle ısınsınlar. Bu tür yardımlar inşallah bundan sonra da devam edecektir. Emeği geçen tüm personele teşekkür ederim” şeklinde düşüncelerini bildirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası