• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

IŞIKLI YENİDEN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

IŞIKLI YENİDEN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Işıklı Gölü ve çevresinde iyileştirme çalışması yapılarak cazibe merkezi haline getirilmesi teklifi büyükşehir belediye meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Çivril’de gerçekleşen mayıs ayı büyükşehir belediye toplantısı öncesi Işıklı Gölü ve çevresi ile ilgili imar planı çalışmaları yapılması teklifi cevap buldu.
Büyükşehir Belediye Meclisinin geçtiğimiz hafta yapılan oturumunda Çivril İlçesi Işıklı Gölü’nün halk arasında Akgöz olarak bilinen Işıklı Mahallesinden başlayan su kaynağının ve yapay gölün tekrar cazibe merkezi olması için plan değişikliğini içerir meclis kararı büyükşehir belediye meclisinde Ak Parti ve MHP’nin 56 evet CHP’nin 14 red oyu ile kabul edildi. Kabul edilen teklifle Işıklı Mahallesinde atıl durumda bulunan su kaynağı ve çevresinin yeniden cazibe merkezi haline getirilme konusunda olumlu bir adım atılmış oldu.
MHP’Lİ YUSUF GARİP’TEN ZOLAN’A TEŞEKKÜR
MHP Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip oylama sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Işıklı Gölü ve çevresinde yapılacak olan iyileştirme çalışmaları ile Işıklı Mahallemiz yeniden bir çekim ve cazibe merkezi olacak, sadece Çivril ve Denizli’den değil, çevre illerden de bir çok vatandaşın ilgisini çekecek sosyal donatı alanı olacaktır” dedi.
Garip, Işıklı yolu ve çevresinin yeniden cazibe merkezi haline getirilmesine ilişkin bu maddede kabul yönünde oy kullanan meclis üyelerine ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Osman Zolan’a Çivril’e ve Işıklı’ya göstermiş olduğu hassasiyetten ve bugüne kadar yapılmış ve yapılacak hizmetler dolayısıyla ayrıca teşekkür etti.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası