• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KAYMAKAM ORHAN BURHAN’A VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM ORHAN BURHAN’A VEDA YEMEĞİ

Sakarya’nın Hendek İlçesine tayini çıkan Kaymakam Orhan Burhan’a veda yemeği düzenlendi. 5 yıl üç aydır Çivril’de görev yapan Orhan Burhan’ın Sakarya Hendek’e çıkan tayini dolayısıyla Şelale Restaurant’ta veda yemeği düzenlendi. Programa, Çivril Belediye Başkan Yardımcıları Salim Altuntaşoğlu, Mesut Kaygısız, Alper Bağçeli, Cumhuriyet Savcısı Onurhan Teber, hâkimler Fatih Albayrak, Özge Dinç, Hayriye Meltem Samur, Garnizon Komutanı Ahmet Kemal Balcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, daire müdürleri ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ergün Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Programda konuşan Kaymakam Orhan Burhan, “Çivril benim için önemli bir yerdir. Birçok anılarım ve hatıralarım oldu. Çivril’de en fazla görev yapan kaymakam olarak bende artık sizin bir hemşerinizim, görevim boyunca benden hiç bir desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum,sizlerde bana hakkınızı helal edin” dedi. Kaymakam Burhan konuşması sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Konuşmaların ardından Kaymakam Orhan Burhan’a Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven adına başkan yardımcısı Salim Altuntaşoğlu tarafından plaket takdim edildi. Veda yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

875 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası