• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BAŞKAN GÜVEN PERSONELİYLE KAHVALTI YAPTI

BAŞKAN GÜVEN PERSONELİYLE KAHVALTI YAPTI

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, belediyede görev yapan personelle kahvaltıda bir araya geldi.
Personelin sıkıntılarını dinlemek, çalışanlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak üzere yapılan toplantıda Çivril’e daha güzel hizmet için temenniler dile getirildi.
Belediye İğdir Çamlığı Restaurantında düzenlenen kahvaltıya Başkan Güven’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Alper Bağçeli, Hizmet –İş Sendikası Denizli Temsilcisi Sezai Söylemez, Çivril Temsilcisi Ahmet Aydemir ve Bem – Bir Sen Denizli Temsilcisi, birim müdürleri, şirket ve belediye işçileri ile personeli katıldı.
İlçe Gelişiyor, Güzelleşiyor
Kahvaltı sonrası personele hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Güven 30 Mart seçimleriyle birlikte Çivril’in bir tercih yaptığını belirterek “Çivril artık büyüyen ve gelişen bir ilçe. 30 Mart itibariyle artık 76 mahalleye hizmet götürmeye başladık. Bizim tüm çabamız, tüm gayretlerimiz Çivril halkının yüzünün gülmesi, onların mutlu olması içindir. Sizlerin de katkısıyla önümüzdeki süreçte bunu başaracağız, hep birlikte güzel bir Çivril inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Antrenman bitti şimdi
Maç zamanı
Başkan Gürcan Güven sözlerine şöyle devam etti: “İlçemizin için hazırladığımız ve planladığımız projelerimizle birlikte ilçemizin makus talihini değiştirecek hizmetlere imza atacağız. Bu yatırımların karşılığı olarak ilçemize olan ilginin artacağına inanıyorum. Bu projeler hepimizin ortak çalışmasının ürünü olacaktır. Çivril’de yaşamak bir ayrıcalıktır, bunun kıymetini bilmemiz lazım. İki yıldır hastane, çevre yolu, adliye binası, emniyet binası, belediye hizmet binası, gençlik merkezi, pazar yeri, spor sahası ile ilgili proje ve bütçe çalışmalarını tamamladık 2017 yılı bu projelerin hayata geçme yılı olacak. İki yıldır antrenman yaptık şimdi maç zamanı” dedi.

283 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası