• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

CHP’Lİ MELİKE BASMACI ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

CHP’Lİ MELİKE BASMACI ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı Çivril’i ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında önce parti binasında partililerle buluşan Basmacı, burada partililerinin sorunlarını dinleyip, genel politika hakkında bilgi verdi. Basmacı CHP’ye yeni üye olan Emekli Yarbay Zihni Çakıroğlu’nun rozetini takarak kendisini tebrik etti.
Parti binasında yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan Ömer Köseoğlu “14 yıllık siyasi iktidarın bugün bizi getirdiği nokta 7 düvelle harp eder noktasıdır. Varolabilmenin bu keskin virajında Cumhuriyetin kazanımlarını bir köşeye atmış olan siyasi iktidar kendi önderliğinde bu savaştan galip çıkmak istiyor. Milli birlik ve beraberliği, başkanlık sürecine bağlayan anlayış demokrasi, çağdaş uygarlık, hukuk devleti, laiklik kavramlarını nasıl hayata geçirecek? Ülke yönetiminde yapılan hataları görmezlikten gelen, olumsuzlukların nedenlerini kendi dışında arayan bu siyaset anlayışı artık ömrünü tamamlamıştır. Gün iç ve dış düşmanlara karşı mücadele günüdür. Onları tanımlayabilme bu mücadeleyi başarılı kılacaktır. Bunca taşeron terör örgütünün arkasında, yaşadığımız coğrafyanın parçalanma çabalarının arkasında emperyalizm var diyemiyorsak, ABD var diyemiyorsak varolma savaşını galip bitiremeyiz. Öncelikle partililer olarak bunu böyle bilelim” dedi.
Konuşmaların ardından Denizli Milletvekili Melike Basmacı geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Hayırsever İş Adamı Kadir Kameroğlu’nun ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Program Yassıhöyük, Kocayaka, Özdemirci’deki tütün çalışanları ve Şenköy ziyaretleri ile devam etti. Basmacı’ya İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Üyesi Türkan Keyik eşlik etti. H:Ali ŞAHAN

467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası