• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“HEYKELİ DİKİLECEK ADAM”

“HEYKELİ DİKİLECEK ADAM”

Evvelki hafta hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu’nu ebediyete uğurladık. Kameroğlu Çivril’de yaptığı hizmetler nedeni ile asla unutulmayacak.
Yerel ve ulusal gazeteciler zaman zaman Kadir Kameroğlu’nu haber yapmak için ziyaret ederlerdi. Bu ziyaretlerde Kameroğlu’nun şapkacılıktan, altın sektörünün en önemli isimlerinden biri haline nasıl geldiğini konu alan ve ilçesine, ülkesine yaptığı onlarca hizmetten bahseden gazeteciler, çoğu zaman Kameroğlu için “HEYKELİ DİKİLECEK ADAM” başlığını attılar.
Hemen hemen herkes, ya onun yaptırdığı okulda eğitim görmüştür. Veya onun eserlerinden birinden faydalanmışızdır. Düşünsenize Kadir Kameroğlu’nun bu eserleri yaptırmamış olmasını.
Kıymetli Çivril’liler Kadir Kameroğlu’nun bence de heykeli dikilmeli. Çünkü Kameroğlu yıllarca doğup büyüdüğü topraklara vefa borcunu ödemek için okullar, camiler, hastane, huzurevi gibi bir çok eser bırakmanın yanı sıra bir çok kamusal binanın yapımına öncülük etti. Borcunu ödedi. Şimdi sıra bizde. Kadir Kameroğlu’nun heykelini yaptırmak, bizim ona borcumuzdur. Bu heykel aynı zamanda bundan sonra Çivril’e hizmet yapacak olanlar için de teşvik niteliğinde olur.
Ali ŞAHAN

393 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası