• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

LİDERE BOYUN EĞDİK

LİDERE BOYUN EĞDİK

Dört maçta iki galibiyet iki beraberlik alarak 8 puanla ligde dördüncü sırada yer alan Yeşil Çivril Belediyespor hafta sonu lig lideri Kale Spor ile karşılaştı.
Süper Amatör Ligde başarılı bir sezonu hedefleyen Yeşil Çivril Belediyespor puan için gittiği Kalespor deplasmanından eli boş döndü. Maça istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarının on beşinci dakikasından sonra hızını düşürünce kalesinde golü gördü. İlk yarıyı 1 – 0 geride kapatan Yeşil Çivril Belediyespor ikinci yarı daha organize ataklar geliştirse de Kalespor’un kontra ataklarına karşılık veremeyince kalesinde iki gol daha gördü. Maçın son dakikalarında bir gol atan Yeşil Çivril Belediyespor maçtan 3 – 1 yenik ayrıldı.
Maç sonrası oyuncularını tebrik eden Başkan Mehmet Ali Ozan puan için geldikleri Kale’den yenik ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek “Kale deplasmanına en az bir puan için gelmiştik. Kaliteli bir maç oldu. Kontra ataklardan yediğimiz goller ile yenildik. İlk mağlubiyetimizi ligin liderine karşı aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Kalespor bizim yenemeyeceğimiz bir takım değildi rakip sahada daha organize olabilsek ve son vuruşları yapabilsek üç puan bizimdi” dedi. Her iki takımında çok iyi mücadele etiğini belirten Başkan Ozan “Ligin en kaliteli futbolunu oynayan iki takımın mücadelesini izledik. Her iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Bizim için hedeflerimiz değişmedi bu ligi en iyi şekilde tamamlayıp istediğimiz yerde olacağız” dedi.
Yeşil Çivril Belediyespor beş hafta sonunda aldığı iki galibiyet iki beraberlik ve bir mağlubiyet ile liderin 7 puan gerisinde 8 puanla beşinci sırada yer alıyor. Yeşil Çivril Belediyespor gelecek hafta evinde Merkezefendispor ile karşılaşacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası