• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÇİVRİL TAKIMA İNANIYOR, SAHİP ÇIKIYOR

ÇİVRİL TAKIMA İNANIYOR, SAHİP ÇIKIYOR

Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Ozan kulübe maddi destek veren Çivrilli işadamlarını ziyaret ederek teşekkür ediyor.
Sezon başında Mesut Kaygısız’dan kulüp başkanlığını devralan ve iddialı bir takım ve ekip kuran Başkan Mehmet Ali Ozan takıma mali olarak destek veren işadamları ve esnafları ziyaret ederek verdikleri destek için teşekkür ediyor.
Hafta başında iş adamı Uğur Türk’ü işyerinde ziyaret eden Başkan Mehmet Ali Ozan geçen sezon takımın yönetim kurulunda yer alan ve bu sezonda takıma maddi destek sağlayan işadamı Uğur Türk’e takım hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Takım oyuncularının başarı için her maçta galibiyet için oynadıklarını belirten Başkan Ozan “takımın başarısı için sadece 18 kişi ve teknik ekip değil şehir birlikte olmalı. Bu anlamda bu sezon Çivrilli işadamlarımız ile görüşerek takıma destek vermelerini istedik. Bugüne kadar birçok iş adamımız ve esnafımız takıma mali olarak destek verdi. Bazı iş adamlarımız da takımın deplasman giderlerini ve formaları karşıladı. Çivril’de bu yıl büyük bir birlik ve beraberlik yakaladık. Bu beraberlik sezon sonu istediğimiz yerde olmamızı sağlayacak” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası