• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“HALKIN SORUNU CHP’NİN SORUNUDUR”

“HALKIN SORUNU CHP’NİN SORUNUDUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları bükme katmer şenliği adı altında Cumhuriyet Meydanı’na açtığı stantta el emeği gözlemeleri vatandaşlarla buluşturuyor.
Salı günü sabah erken saatlerde başlayan programa öncülük eden CHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, yapılan bu organizasyonla Çivril’in meşhur bükme ve katmerini sıcak sıcak vatandaşlarla buluşturduklarının altını çizerek, “programın gerek hazırlık aşamasında, gerek pişirme ve sunum aşamasında yardımlarını esirgemeyen tüm CHP kadın kollarına ve gönüllü arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biz bu organizasyonla Çivril’in en önemli lezzetlerinden birisi olan bükme ve katmeri periyodik dönemlerle vatandaşlarla buluşturuyoruz, aynı zamanda partimize de ekonomik katkıda bulunuyoruz” dedi.
Başkan Emre, bu organizasyonun yanı sıra mahalle gezilerine devam ettiklerini, bu geziler kapsamında yardıma muhtaç vatandaşları tespit edip, ellerinden gelen yardımı yaptıklarını ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye, çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz, halkın sorunu bizim sorunumuzdur düşüncesi ile hareket ediyoruz. Bu bağlamda bizden hiçbir zaman gerek maddi gerek se de manevi desteklerini esirgemeyen başta İlçe Başkanımız Ömer Köseoğlu olmak üzere, yapılan eşya yardımları ile gücümüze güç katan, her kesimden vatandaşa yardım etme imkanı sağlayan partililerimiz ve gönüldaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası