• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BAYRAKTEPE’YE 17 TÜRK DEVLETİNİN BAYRAĞI ASILDI

BAYRAKTEPE’YE 17 TÜRK DEVLETİNİN BAYRAĞI ASILDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi Bayraktepe Mesire Alanına 17 Türk Devleti’nin Bayrağını astı.
MHP’li Belediye Meclis Üyesi İsmail Çorbacıoğlu’nun Bayraktepe’nin adına yakışır bir yer olması için Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e sunduğu teklif gerçekleştirildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlemesi yapılan Bayraktepe Mesire Alanı göndere çekilen 17 Türk Devleti Bayrağı ile anlam kazandı. MHP Çivril Belediye Meclis Üyesi İsmail Çorbacıoğlu tarafından gündeme getirilen Bayraktepe ye Türk Devletlerinin bayraklarının asılması teklifi Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi tarafından hayata geçirildi.
Türk Devletlerinin bayrakları 21 Haziran Salı günü Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, belediye başkan yardımcıları, AK parti ve MHP belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende göndere çekildi.
İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “millet olarak tarihimizle gurur duyuyoruz. Orta Asya’daki tarihî devletlerimizden bugüne gelene dek dünya tarihini şekillendiren Türkler olmuştur. Türk Milletinin kendi kimliğini kaybetmeden muhafaza etmeyi başarması, bu bayraklarla simgelenen devlet geleneğinin varlığı sayesindedir. Büyük Hun İmparatorluğu’ndan Karahanlılar’a, Gazneliler’den Büyük Selçuklu’ya ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan Cumhuriyetimize gelene dek var olan Türk Devletleri bunun kanıtıdır.
Gururla dalgalanan bu bayraklar, tüm tarihimiz boyunca var olan bağımsızlık sevdamız ve bu uğurda milletçe yapabileceğimiz fedakârlıkların önemli bir göstergesidir.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi olarak 17 Türk Devletinin bayraklarının göndere çekilmesini gerçekleştirerek tarihimizle ilgili farkındalık oluşturalım istedik. Bu vesileyle tarih boyunca milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi ve değerlerimizin muhafazası için korkusuzca mücadele eden gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz” dedi.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE
TEŞEKKÜR EDERİM
Tören sonrası basın mensupları ile bir araya gelen MHP Çivril Belediye Meclis Üyesi İsmail Çorbacıoğlu Bayraktepe şimdi Bayraktepe oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Çorbacıoğlu “Bayraktepe Çivril’in önemli dinlence yerlerinden birisi. Burada Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıldır devam eden çalışmalar sonrası Bayraktepe daha güzel ve bakımlı hale geldi. Böylesine güzel hale getirilen bir alana bizde adına yakışır şekilde 17 Türk Devleti’nin Bayrağının asılmasını talep ettik. Bu talebimiz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çivril Belediye Başkanı Gücran Güven tarafından olumlu karşılanarak hayata geçirildi. Ben partim ve şahsım adına bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bayraktepe şimdi Bayraktepe oldu” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası