• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP ve ADD İFTARDA BULUŞTU

CHP ve ADD İFTARDA BULUŞTU

Geçen hafta Çarşamba günü Atatürkçü Düşünce Derneği Kadın Kolları Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu’nu iftar yemeğine davet etti.
Gürpınar Larasu Restaurantta gerçekleştirilen organizasyona CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ADD Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ADD Kadın Kolları Başkanı Gülsenin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan ADD Kadın Kolları Başkanı Günsenin Çetinkaya Atatürk’e olan minnettarlığı ifade ederek sözlerine başladı. Çetinkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “1929 yılında 600 bin kişi okumayı öğrenir. Bu sayı 1 yıl içerisinde 3,5 milyona çıkar. Kadın öğretmen olur, avukat olur, pilot olur kadın aslında kadın olur. Atasına minnettar olur. Ülkemizin bulunduğu bu kaos ortamında Atatürk’çülere daha çok görev düşmektedir. Bu arada yeri gelmişken sizlerle Bekir Coşkun’un bir sözünü paylaşmak isterim.
Ben Atatürk’ü sevmeyenleri de sevmem. O bir insan değildir bizler için. Bir liderdir, bir idealdir, bir rejimdir, özgürlüktür, bağımsızlıktır, medeniyettir. Biz hepsine birden Atatürk deriz. Bu yüzden dilimizden düşmez.
Birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasını temenni ederim. Bizleri burada olarak onurlandırdınız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası