• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

TRAFOLAR TUVAL OLDU

TRAFOLAR TUVAL OLDU

Çivril ilçe genelinde bulunan ve mahallelerin elektrik dağıtımının yapıldığı trafolar çeşitli desenlerde boyanarak daha estetik ve temiz bir görünüme kavuşturuluyor.
Çivril Belediyesi’nin daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak için başlattığı uygulamayla ilçede bulunan elektrik trafo binaları boyanıyor.
Çivril Belediyesi ve Aydem Çivril İşletme Şefliği tarafından ilçe merkezinde bulunan ve çirkin görüntü oluşturan trafo binaları, üzerlerine resimler yapılarak güzel görüntüye kavuşturuluyor. İlçe merkezindeki kirli ve üzerlerine yazı yazılmış trafo binaları, manzara resimleriyle süslenerek boyanmaya başladı. Çivril Belediyesi ve Aydem Çivril İşletme Şefliği ile birlikte geliştirilen proje kapsamında ilçe merkezinde bulunan trafolar boyanarak güzelleştirilecek.
Çalışma ile ilgili olarak açıklama yapan Aydem İşletme Şefi Önder Dikeç Aydem olarak şehir estetiğine ve ilçe genelinde göze hitap eden görünümlere önem verdiklerini, daha temiz ve güzel bir görünüm için her detaya dikkat ettiklerini belirterek trafoların boyanarak daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de yapılan çalışmalarla ilgili olarak “Uzun süredir bu konuda araştırma yapıyorduk. İlçe merkezinde kötü görüntü oluşturan trafoların üzerine profesyonel ve yağmurdan, güneşten etkilenmeyen özel boyaların kullanılacağı bir çalışma yapılsın istedik. Bunun üzerine görüştüğümüz Denizlili Sanatçı Gürcan Ekici, kentin dört bir yanındaki trafo ve benzer yapıları boyayarak farklı görüntüler oluşturacak” diye konuştu. İlk etpata 23 Nisan Parkındaki trafoda başlayan çalışma sırasıyla Kızılcasöğüt Mahallesi ve Çivril Devlet Hastanesinin önünde bulunan trafo binaları ile devam edecek.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası