• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Hedef 300 Bin

Hedef 300 Bin

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı üye kaydı ve güncellemelerine son hız devam ediyor.
Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı, Denizli İl Başkanlığı tarafından başlatılan hedef 300 bin üye kampanyası kapsamında ilçe pazarında stant açarak üye kaydı çalışmalarını sürdürdü.
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı üye güncelleme ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çivril İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere tüm kademeleriyle mahallelerde üye güncellemesi ve yeni üye kaydı faaliyetlerini sürdürüyor.
Parti binasında devam eden üye güncelleme ve kayıt çalışmalarını Perşembe günleri ilçe pazarında açtıkları stantda devam ettiren parti çalışanları hem üye kaydı yapıyor, hem de mahalle esnafları ve sakinlerinin sorunlarını da dinleyerek çözüm üretmek için çalışıyor. İlçe pazarında açtıkları stantda üye kaydı ve güncelleme çalışması yapan partili gençleri ziyaret eden İlçe Başkanı Mehmet Celep Ak Parti İl Başkanlığı tarafından belirlenen 300 bin üyeye ulaşmak için Çivril Teşkilatı olarak tüm birimler ile özverili bir çalışma sergilediklerini belirterek mahalle ve stantda üye kayıt çalışması yapan gençlere teşekkür etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası