• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

GÖNÜL SOFRASI IRGILLI'DA KURULDU

GÖNÜL SOFRASI IRGILLI'DA KURULDU

Çivril Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları kurulmaya devam ediyor.
İlki 8 Haziran Çarşamba günü ilçe merkezinde Cumhuriyet Meydanında hazırlanan iftar sofrasının ikincisi 9 Haziran Perşembe gün Irgıllı Mahallesi’nde kuruldu.
Çivril Belediyesi’nin hazırladığı ramazan programıyla her mahallede ramazanın coşkusu yaşanmaya devam ediyor. Ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen mahalle iftarlarının ilki yoğun bir katılımla gerçekleşmişti. Mahalle iftarlarının ikincisi 9 Haziran Perşembe günü Irgıllı Mahallesi’nde kuruldu.
Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Irgıllı Mahallesinde düzenlediği iftara çok sayıda mahalle sakini ve belediye meclis üyesi katıldı.
Yemek öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dr. Gürcan Güven Irgıllı’lı Vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük bir keyif duyduğunu belirterek, “halkımızla birlikte olacağımızın, yan yana olacağımızın, kol kola olacağımızın sözünü vermiştik. Ramazan ayı boyunca da halkımızla birlikte olacağız. Gencimiz yaşlımız, fakirimiz zenginimiz aynı sofrada yemek yiyoruz. Gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla gönül sofralarımızı kuruyoruz. Bugün Irgıllı’da bir araya geldik, gönül soframıza katılan halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Küçük çocuklarla da yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Güven, daha sonra vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası