• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ORMANI YAKAN GELECEĞİNİ YAKAR

ORMANI YAKAN GELECEĞİNİ YAKAR

Çivril Ağaçlandırma Derneği orman yangınlarına dikkat çekti.
Çivril Ağaçlandırma Çevre ve Doğayı Koruma Derneği yaz aylarının gelmesi ile orman yangınlarına dikkat çekmek için yazılı bir açıklama yayınladı.
Derneğin yönetim kurulu başkanı Uğur Bayram adıyla yayımlanan mesajda yaz aylarının gelmesi ile artan orman yangınları için vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Piknik ateşi ve özellikle anız yakma konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin belirtildiği mesajda; “yaz aylarının gelmesi ve sıcakların artması nedeniyle doğada çıkabilecek yangınların önlenmesi, ekin tarlalarında anız yakma, piknik yaparken ateş yakma, doğaya şişe, cam ve benzeri yanıcı şeyler atma gibi doğayı tahrip edecek davranışlardan kaçınılması hepimizin görevi olmalıdır” denildi.
Doğanın ve ormanların korunmasında herkesin üzerine görev düştüğünün belirtildiği açıklamada “doğayı hep birlikte koruyalım ve güzel bir dünyada hep birlikte yaşayalım. Bu konuda vatandaşlarımızın olası bir orman yangınında orman yangın ihbar hattı (177) polis (155),jandarma (156) ve itfaiye’ye (110) bilgi vermeleri gerektiği ifade edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası