• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TÜRK KIZILAYI ÇİVRİL ŞUBESİ RAMAZAN KAMPANYASI

TÜRK KIZILAYI ÇİVRİL ŞUBESİ RAMAZAN KAMPANYASI

Hayır severlerde bu ramazanda KIZILAY HİLALİNİN ALTINDA BİRLEŞECEK.
Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı,Ramazan ayı boyunca sosyal faaliyetlerini sürdürecek. Türk kızılayı bu yıl” Bir Hilalle Başlar Ramazan. O Hilalle Uzanır Yardımsever Eller. Sloganıyla hem hayır severlere hemde gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunacak.
Türkiye’ye yayılmış 700’e yakın Türk Kızılayı Şubesinin yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tesbit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları Ramazan ayında da giderilmeye devam edecek. Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardım ellerini uzatmak isteyen yardımseverler, Kızılayın birbirinden farklı ve etkili bağış modellerinden seçim yapabilecek.
RAMAZANDA GIDA KOLİSİ BAĞIŞI İÇİN KAMPANYA
İnternet sitemizden gıda kolisi bağışı yaparak ve ya Çivril Kızılay Şubemize gelerek gıda kolisi yardımı yapabilir ve bizlerin aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KIZILAY KART VERİLECEK
Türk Kızılayına yapacağınız nakdi bağışlarla Halkbankası ve Türk Kızılayının ortaklaşa düzenlediği kartlara yüklenen nakdi paralar gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılarak istedikleri alışveriş merkezlerinden bu harcamalarını gönüllerince yapılacak.
Ülke genelinde bulunan 13 aşevi sıcak yemek sunacak
ZEKAT VE ADAK KURBAN KESİMİ
Yıl boyunca süren adak kurban kesimi 2016 yılı Ramazan ayındada devam edecek. Geçen ramazanlarda da olduğu gibi bu senede de yardımseverlerin zekat ve adak bağışları Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
BAĞIŞLAR DEĞİŞİK SEÇENEKLERLE YAPILABİLECEK
Türk Kızılayı na Ramazan ayındada destek vermek ve sofralarını gerçek ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak isteyen hayırseverlerin ise bağış yapabilmek için pek çok seçeneği bulunuyor. Bağışçılar; bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilat sistemi ve bağış hesaplarından, tüm PTT işlem merkezlerinin 2868 nolu Türk Kızılayı posta çeki hesabından, Türk Kızılayı inretnet sayfası. www.kizilay.org.tr den Ramazan Gıda paketi Bağışı menüsünü kullanarak elektronik işlemle,168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından ve ülke genelindeki Tüm Kızılay Şubelerinden bağışlarını yapabilecekler. Ayrıca tüm operatörlerden 2868 e boş mesaj atıp 10 TL.’lik bağış yapabilirler.
MUHAMMED ÖZKAN
ÇİVRİL KIZILAY ŞUBE BAŞKANI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası