• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN PARK EYLEMİ

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN PARK EYLEMİ

Öğretmenevi olarak kullanılan binanın ön kısmında semaverde çay demleyen CHP'li gençler, yoldan geçenlere çay ikramı yaparak öğretmenevinin kapatılmasını protesto ettiler.
Çivril Belediyesi tarafından peyzaj düzenlemesi yapılan parkın yaz sezonu gelmesine rağmen açılmamasına tepki gösterdiklerini belirten CHP’li gençler “yazın Çivril’de oturulacak alan olarak burası vardı ama bu yıl düzenleme yapılıyor diyerek burası da kapandı. Yaz geldi insanların şehir merkezinde oturabileceği bir yer yok” dediler. Öğretmenevinin bahçesine kurdukları semaverde çay demleyen ve masalarda vatandaşlara ikram eden gençler düzenlemenin bir an önce bitmesini ve parkın açılmasını istediklerini belirterek “öğretmenevi parkımızı geri istiyoruz” dediler.
BELEDİYE DÜZENLEME YAPIYOR
Yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerinde bulunan 23 Nisan Parkı ve etrafında 2106 yılında çalışma başlatan Çivril Belediyesi park içinde bulunan kahvehane ve öğretmenevini boşaltarak tadilat çalışması başlatmıştı. Parkın peyzaj çalışmaları yapılırken park içinde bulunan sosyal tesislerde yenilenerek daha kullanışlı ve amacına uygun hale getiriliyor.
Hafta sonu CHP gençlik kolları tarafından gerçekleşen eyleme ADD Çivril Şubesi’de destek verirken bazı vatandaşlar eylem yapan grubu şaşkın bakışlarla izlediler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası